lørdag 21. februar 2009

Ny ullbukse til lillebror






Grå og grønne striper til lillebror. Skulle egentlig strikke strømpebukse, men syns at føttene ble klumpete og rare. Så da ble det bukse i stedet for.


Nerdeinfo:

Oppskrift: Strikk til nøstebarn

Pinner: 3,5

Garn: Rubin

Garnvinde i hus



Nå har garnvinda mi kommet! Jeg trengte ikke å vente lenge, tok bare et par dager, og det er jo bra for utålmodige meg. Det ble mye lettere å nøste opp garn nå. Ved hjelp av garnvinde og en tom dorullkjerne fikk jeg nøsta opp 100 gram garn til et pent nøste. Og er i gang med å strikke en gave av garnet. Stas altså!

søndag 15. februar 2009

Jeg har kjøpt meg garnvinde

Jeg har bestilt garnvinde, eller hespetre som det visst også kalles. Men jeg har lært at det er riktig å kalle det garnvinde. Uansett så gleder jeg meg! Vurderer å kjøpe en nøstemaskin også. Hmm... Venter i spenning og håper at den kommer fortfort. Bestilte også knapper, så da kan jeg endelig få ferdig et prosjekt som var ferdigstrikka for lenge siden.

torsdag 12. februar 2009

Nytt garn



I dag fikk jeg en pakke med nytt garn fra 123knit.com. Deilig tynn New Zealand Lammeuld. Har diverse planer for dette garnet, gleder meg til å sette i gang. Men lurer på om jeg må skaffe meg en nøstemaskin først, er lei av å nøste opp for hånd...

mandag 9. februar 2009

Pingviiiin

Se på denne da! En pingvindress! Den er bare helt fantastisk fin. :-) Må nok i gang med en sånn etterhvert. Men akkurat nå har jeg litt for mange prosjekter på gang, blant annet bursdagsgaver. Venter spent på garn fra 123knit.com. Elsker å få nytt garn i posten.

onsdag 4. februar 2009

Finnlandshette


Finnlandshette til lillebror fra september 08. Laget en liten vri med et annet mønster og ble i grunnen ganske fornøyd.

Nedreinfo:
Oppskrift: Strikk til nøstebarn
Garn: Dale babyull

mandag 2. februar 2009

Restesokker


Det første prosjektet som blei ferdig i 2009. Sokker til meg selv! Litt crappy mobil-bilde... Har brukt dem masse og er veldig fornøyd. Gjorde som vanlig noen feil, men klarte å hente meg inn.

Nerde-info:
Garn: pt5-sport
Oppskrift: "Strikk til nøstebarn"

Tjukk genser til lillebror

Tjukk ullgenserstrikka høsten 2008. Veldig enkel og grei genser med raglanfelling, så det ble minimalt med montering. Og det liker jeg! Selvom jeg må si at jeg har blitt mye flinkere til å montere i det siste.

Nerde-info:

Oppskrift: Strikk til nøstebarn
Garn: Dobbel New Zealand lammeull

Bloggen min

Nå har jeg altså oppretta en blogg. Og har tydeligvis tenkt til å fylle den med noe som har med strikking å gjøre. Av den enkle grunn at jeg har strikkedilla. Skal ikke påberope meg å ha et stort talent, men jeg koser meg veldig med det. I første omgang kommer jeg til å legge ut bilder av ting jeg har strikka med litt ymse kommentarer til.

Monsterbukse



Monsterbukse strikka høsten 2008. Gjorde noen små og store feil, men lærte mye om buksestrikking og ble alt i alt fornøyd. Strikka en annen seinere som blei bedre :-)

Nerdeinfo:
Oppskrift: Tilpassa versjon av oppskrift fra tettinntil.no
Garn: Østlandsgarn