mandag 27. april 2009

En trøye til



Denne trøya begynte jeg på i høst, men så gikk jeg lei, og trodde den blei for liten. Så den havna i ufo-haugen. Men heldigvis fikk jeg ånden over meg til å få unna en del ufoer. Ull-silke garnet er veldig mykt og deilig, selvom det er dyrt kommer jeg nok til å strikke mer av det. Trøya blei først litt trang i halsen, så jeg satte i knapper på den ene skulderen. Jenta mi syns helka kant og blomst var stas. Så vi blei fornøyd begge to!

Nerdeinfo:
Garn: Askeladden ull-silke
Oppskrift: Strikk til nøstebarn
Pinner: strikkepinne 3,5 og heklenål 3

lørdag 25. april 2009

Susannetrøye



Denne trøya blei jeg ferdig med før påske, men det har ikke blitt så mye tid til blogging i det siste. Ble veldig fornøyd med denne, enkel og grei å strikke. Jeg strikka sammen skuldrene i stedet for å sy sammen, enklere og penere. Og bambus-garnet er mykt og fint. Jenta mi har selv valgt ut hjerteknappene, for henne er nok de det viktigste med hele trøya.

Nerde-info:

Garn: Opal Bambus
Oppskrift: Strikk til nøstebarn
Pinner: 3 og 3,5

fredag 24. april 2009

Sokker til mannen


Endelig noe til mannen! I påsken blei jeg ferdig med sokker til mannen, og han er fornøyd. Brukte bare oppskriften som stod på garnet, enkelt og greit. Men neste gang jeg strikker sokker tror jeg det blir en mer spenstig oppskrift.

Nerde-info:

Garn: Frøya (Viking)
Oppskrift: Brukte den som stod på garnet
Pinner: 3 og 3,5

lørdag 4. april 2009

Premie!


Jeg vant ekstrapremien i påskekonkurransen til Sol. Kjempekoselig å få en liten gave. Jeg fikk marsipanegg og kjempefine maskemarkører. Tusen takk!