onsdag 9. mars 2011

Diverse småplagg

Nå i mars har jeg strikka en del forskjellig smått og endelig har jeg somla meg til å ta bilder.


Lue til mannen. Det er ikke så ofte han får noe, men nå hadde han et ønske om en tynn lue. Den ble veldig fin syns jeg og er god og myk i garn fra Pickles.

Nerde-info:
Garn: Pickles cashmerino slik(litt tynnere utgave)
Pinner: 3 mm


Pannebånd til meg selv. Dette pannebåndet har jeg strikka to av før, men det er jo kjekt å ha i flere farger. Jeg syns gråfargen er veldig fin og Sublime er et deilig garn. Jeg har egentlig funnet oppskriften i en strikkebok, men har skjønt at det er samme oppskrift som Calorimetry.

Nerde-info:
Oppskrift: Calorimetry
Garn: Sublime 
Pinner: 4 mm


Pulsvarmere til meg selv. Jeg er så glad i disse kablene/miniflettene eller hva jeg nå skal kalle dem. Disse pulsvarmerene har jeg strikka før, men aldri til meg selv. Det gikk med akkurat et nøste Sublime til hver pulsvarmer, men jeg har telt feil, så den ene har en rapport(fire rader) kortere enn den andre. Sånn kan det gå...

Nerde-info:
Oppskrift: Augusta
Garn: Sublime
Pinner: 3,5 mm og 4 mm


Votter til 5-åringen min. Oppskriften til disse fant jeg i Strikkeboka, men jeg er ikke helt fornøyd med oppskriften. Jeg syns ribbekanten burde vært lenger, tommelen bredere og fellingen lengre. Men vottene ble helt ok i spraglete sokkegarn.

Nerde-info:
Oppskrift: Votter 6-8 år fra Strikkeboka
Garn: Viking Frøya
Pinner: 2,5 og 3 mm

10 kommentarer:

 1. Så effektiv du er! Mange fine strikkeplagg:)
  Jeg likt spesielt godt pulsvarmerne. Tror de må strikkes til neste vinter:)

  SvarSlett
 2. Åj, eg er heilt imponert over kor mykje du har strikka på så kort tid. Og eg som trudde eg hadde blitt så kjapp med pinnane....ikkje bra for egoet mitt å vere her inne:)

  SvarSlett
 3. Fine! kjekt med sånne prosjekter

  SvarSlett
 4. Mye fint! Og jeg har sansen for nerde-info. *fnis*

  Verdens beste vottermønster til unger er dette synes jeg: http://www.ravelry.com/patterns/library/no-swatch-no-gauge-mittens-for-kids

  SvarSlett
 5. Oi så masse du har strikka! :) helt enig i at den votteoppskrifta er litt pussig, men dine ble jo veldig artige i fargerikt garn :)

  SvarSlett
 6. så mye flott du har strikket! Digger pulsvarmerne! :D

  SvarSlett
 7. Flink du er! mannen så lua øverst og nå er den på ønskelista ^^,

  SvarSlett
 8. Her var det mye fint småplukk ja!:) Ser du og strikker mest til datteren din - det gjør jeg og! Elsker det! Koselig å finne veien inn hit - her var det mye flott strikkings:)

  SvarSlett
 9. Så mye fint du strikker:)

  Ta en titt i bloggen min, kanskje det ligger en award der til deg:)

  SvarSlett