tirsdag 2. oktober 2012

Osloananorakk

Minstemann har fått Osloanorakk. Jeg er veldig fornøyd, men den kommer nok dessverre ikke til å passe lenge. Den er i str 6-12 måneder og min 7 måneder gamle gutt er ikke spesielt stor. Så enten er den liten i størrelsen eller så er det fordi jeg strikker litt stramt. Jeg har lyst til å strikke den igjen i en størrelse større.

Nerde-info:
Oppskrift: Osloanorakk fra Pickles
Garn: Abuelita tjukk merino
Pinner: 5 mm

Published with Blogger-droid v2.0.9

9 kommentarer:

 1. Superfin! Men rart at den var så liten, ja.
  Gøy å se buksa også :)

  SvarSlett
 2. Så flott den ble, synd med størrelsen da!

  SvarSlett
 3. Så søt! Det er nok oppskriftene fra Pickles som er veldig små i størrelsene, for du er ikke den eneste jeg har sett som har fått for små plagg ved å strikke "riktig" størrelse!

  SvarSlett
 4. Pickles er vel "beryktet" for små størrelser og litt rar strikkefasthet. Litt dumt da, håper du finner noen som kan arve den etterhvert. Fin var den nå uansett. :)

  SvarSlett
 5. Så fin han ble :) Mye fint du strikker :)

  SvarSlett
 6. Kjempefin Oslo-anorakk på nydelig Minstemann!
  Kjipt at den ble såpass liten, da. Jeg strikker stramt, og går konsekvent opp en pinnestørrelse på alle oppskrifter. Sjekket strikkefasthet på Oslo-anorakken før jeg begynte, og måtte opp en pinnestørrelse der også. Da ble størrelsen bra.

  SvarSlett
 7. Mine første anorakker ble trange og små, den siste ble for kort i armer og alt for stor alle andre steder. Merkelig det der:) Men nydelig genser og den blir brukt. Ikke alt man strikker som slites i hjel...:P

  SvarSlett
 8. Har erfart at Oslo-anorakken er stor i str når strikkefastheten stemmer. Den er vid i str. Jeg har strikket den i annet tynnere garn, med strikkefasthet 17m på 10cm. Det gikk fint ann uten at jeg trengte å øke maskeantallet.

  SvarSlett