mandag 6. februar 2012

Babystrikk

 Benjamins voksebody

Denne har vært nesten ferdig leeenge, men har bare blitt liggende. Litt fordi ermene ble litt skjeve i forhold til kroppen, jeg ble irritert på meg selv rett og slett. Men også fordi jeg syns jeg er kjedelig å montere og sy i knapper. Men skjevheten gjør ikke noe i praksis og jeg har endelig fått den ferdig. Veldig usikker på hvilken størrelse den egentlig er, syns det er så vanskelig å se med ribbestrikk. Alt i alt ganske fornøyd.

Nerde-info:
Pinner: 3mm

Topplue med tupp

Denne lua passer i fargene til en heldress som ikke er helt ferdig. Men lua er nok størrelse nyfødt og dressen er klart større enn nyfødt, så det er ikke sikkert de blir brukt sammen noen gang. Jeg har forferdelig mange nyfødtluer, så nå må jeg slutte å strikke dem. Garnet er et nytt bekjentskap, det virker ok, men kanskje litt grovt...

Nerde-info:
Oppskrift: Topplue med tupp fra Myk start
Pinner: 3 mm


En liten (men lang) ribbebukse
Denne har vært ferdig en stund, men den har blitt lagt litt til side. Jeg vurderte å rekke opp litt på beina, de ble veldig lange i forhold til livvidden. Men jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder, vi får bare brette opp beina. Den passer til de andre babyplaggene jeg har strikket i hvitt og grønt.

Nerde-info:
Oppskrift: Ribbebukse fra Strikk til nøstebarn
Pinner: 3 mm

Sikk-sakk-teppe

Det kan ta sin tid å strikke babyteppe selv om man bruker tykke pinner, jeg starta på det i slutten av august! Det blir litt ensformig rett og slett, jeg har strikka mye annet i mellomtida og tatt fram teppet innimellom. Men nå er det endelig ferdig! Jeg er fornøyd med både oppskrift og garn, spesielt garnet, det er utrolig mykt og deilig. Teppet ble litt avlangt til å være babyteppe, men det skal jeg nok fikse litt på med vasking og strekking.

Nerde-info:
Garn: Austerman Royal
Pinner: 6 mm

2 kommentarer:

  1. Så mye fint babytøy!!!!!
    Jeg har strikket en tilsvarende bukse, og den ser veldig lang ut i bena, men det står vel i mønsteret at den skal passe 0-12 måneder og da trengs sikkert lengden. Det er i hvert fall slik jeg har tenkt.

    SvarSlett